η βιταμίνη d στην αντιμετώπιση πρόβλημα με την σύλληψη, την εγκυμοσύνη και τη νόσο του πάρκινσον

ο καρκίνος του μαστού είναι ένας κακοήθης όγκος του μαστού και την περιοχή γύρω από την ανάπτυξη σχηματίζεται των καρκινικών κυττάρων. Ο κίνδυνος εμφάνισης του όγκου εξαρτάται από το μέγεθος και φοβόμουν ότι μπορεί να εξαπλωθεί.αν άλλα μέρη του σώματος. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα αυξήσουν τις πιθανότητες για καρκίνο του μαστού αναπτύσσουν, κάποιοι δεν μπορούν να τροποποιηθούν, αλλά κάποια πράγματα είναι έτσι. Το βάρος του σώματος, η χρήση του στόματος αντισυλληπτικά, και άλλοι παράγοντες του τρόπου ζωής,

Ο καρκίνος του μαστού και βιταμίνης D

την αναθεώρηση και εξαλείφοντας τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του μαστού σε μεγάλο βαθμό μπορεί να μειωθεί. Αν και είναι ευρέως γνωστό ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που αυξάνουν τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του μαστού, οι επιστήμονες ακόμα δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι προκαλεί τη διόγκωση του προστάτη, η οποία προκαλεί αλλαγές στα κύτταρα μπορεί να πάρει τον καρκίνο.

Μελέτες έχουν δείξει ότι η βιταμίνη D και καρκίνος του μαστού μεταξύ των στενών σχέσεων. Τις γυναίκες, που είναι κάτω στο σώμα το επίπεδο της βιταμίνης D, είναι πιο επιρρεπείς στην εμφάνιση καρκίνου του μαστού. http://gymrunning.info/

Όσοι είχαν υψηλότερα επίπεδα βιταμίνης D στο αίμα τους, είναι λιγότερο πιθανό να αναπτύξουν καρκίνο του μαστού. Οι επιστήμονες επίσης παρατήρησαν ότι οι γυναίκες που έχουν την τάση να είναι του καρκίνου του μαστού της ανάπτυξης, λαμβάνει υπόψη μεγάλες δόσεις βιταμίνης D για να λάβει, επειδή αυτό μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο ή αν είχε αναπτύσσεται ο όγκος, έτσι ώστε μια μικρή πιθανότητα ότι με μοιραία κατάληξη.

Φυσικά, θα εξακολουθεί να χρειάζεται έρευνα, οι επιστήμονες θα πρέπει να δηλώσει τον εαυτό χαμηλά επίπεδα της βιταμίνης D είναι η αιτία του καρκίνου του μαστού, ή απλά να αυξήσει τον κίνδυνο, και πώς μπορεί να αποτρέψει ή να θεραπεύσει αυτό το πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση, είναι αλήθεια ότι αν ο καρκίνος του μαστού με τον αγώνα ή απλά θέλετε να αποφύγετε αυτό το ζήτημα, πρέπει να ληφθεί υπόψη βιταμίνης D, για να καταναλώνουν τακτικά, γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να μην προκαλέσει ζημιά, ενώ το ποσό αυτό δεν υπερβαίνει τα 10 000 IU/ημέρα δόση.

 

Πώς να τη θεραπεία της νόσου του Πάρκινσον d-η βιταμίνη

A η βιταμίνη D είναι πολύ αποτελεσματική για να μειώσει νευρολογικά προβλήματα και τα συμπτώματα, έτσι ώστε η νόσος του Πάρκινσον, σε περίπτωση που αποτελεσματικό φάρμακο. Αν ασθενή το επίπεδο της βιταμίνης D είναι κατάλληλο, αυτό είναι το λιγότερο από τα συμπτώματα της νόσου του Πάρκινσον. Αλλά πώς μπορώ να διαχειριστεί την ασθένεια του Πάρκινσον, η βιταμίνη D και τι αποτελέσματα μπορείτε να περιμένετε;

Γνωρίζουμε, ότι το τελευταίο D-βιταμίνη-έρευνα και που σχετίζονται με τη νόσο του Πάρκινσον, τα αποτελέσματα κλινικών μελετών. Μερικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D και η νόσος του Πάρκινσον μπορεί να συνδέονται. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτές τις μελέτες, που έχουν δείξει ότι η βιταμίνη D3 είναι αποτελεσματική στη θεραπεία της νόσου του Πάρκινσον, καρκίνο, ινομυαλγία, νευρομυϊκές, παθήσεων, εγκεφαλικό επεισόδιο, καρδιακές παθήσεις και πολλές άλλες ασθένειες, πρόληψη και θεραπεία.

Η βιταμίνη εκπληκτικές θεραπευτικές ιδιότητες.  Περπατήσαμε για πολλές μέρες, γιατί είναι πραγματικά λείπει από την καθημερινή ζωή. Μάθετε πώς μπορεί να βοηθήσει τον ήλιο, η βιταμίνη D, για να πάρει. Μελέτες έχουν δείξει ότι η καλύτερη πηγή βιταμίνης D είναι ο ήλιος, έτσι όπως λίγοι προϊόντα που περιέχουν αυτή την ορμόνη, όπως η ουσία.

Φάε το φαγητό, το οποίο περιέχει πολύ βιταμίνη D. όπως ο σολομός, το σκουμπρί, ο τόνος, οι σαρδέλες, ρέγγα, τα μανιτάρια shiitake, κλπ. Αυτά τα τρώνε αρκετές φορές την εβδομάδα. Η χρήση συμπληρωμάτων βιταμίνης D σε καθημερινή βάση. Αυτά τα συμπληρώματα είναι πολύ αποτελεσματικά για να αυξήσει στο σώμα το επίπεδο της βιταμίνης D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *