η επίδραση της βιταμίνης D στην ανθρώπινη ζωή

Ας υποθέσουμε ότι κάθε μέρα 5000 IU θα ήθελα να επιλέξετε, επειδή, όσο χρειάζομαι. Αν σε δισκία, θα πάρω θέση, είναι περίπου 7 φορές έπρεπε να τον πάρει, δηλαδή κοντά στο 35000 IU, δεδομένου ότι το πεπτικό σύστημα είναι αρκετά δραστική ουσία χάνεται, εξευτελίζει, ότι αν έχω 5000 IU θέλω να τελειώσω, για να το πάρει, 7 φορές στην αρχή. Αν κρέμα παίρνω σχεδόν τίποτα να χάσει, οπότε είναι αρκετά ως δραστικής ουσίας, για να μπει έτσι όπως θα ήθελα να ολοκληρώσει την αφή. Δηλαδή 5,000 και όχι στο δέρμα και 5000 IU μπορεί σώμα σας αφορούν και να χρησιμοποιήσετε.

 

Ποιος συνιστάται η λήψη βιταμίνης D3

Εύκολο στη χρήση και γρήγορα: κάθε μέρα μια συγκεκριμένη ποσότητα κρέμας (π. χ., 1 =5.500 όχι) σε μας το μασάζ δερμάτων, καλύτερα από λεπτό δέρμα. Απλά ως λοσιόν για το σώμα, κάθε πρωί ντύνονται πριν. Όπως και κάθε trans-δερμικό τρόπο, είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι οι ενεργές ουσίες λιπόφιλη, δηλαδή να διεισδύσει στο δέρμα και επιλεκτικά συσσωρεύονται στο λιπώδη κύτταρα και από τον εαυτό χορήγηση της δόσης επάνω στον ιστό, το αίμα και τα κύτταρα.

Ο οργανισμός με την απόφαση αυτή να καθορίσετε το ποσό του ό, τι κάνετε και πόσο και πότε μπορείτε να χρησιμοποιείτε και με τι ποσότητα μνήμης “άπαχο” μαζί. Ποιος συνιστάται η λήψη βιταμίνης D3;Αυτοί που περνούν πολύ χρόνο σε ημέρες (παιδιά και ενήλικες), Οι ηλικιωμένοι, Οι έγκυες γυναίκες, Κατεβάστε ή χρόνια ασθενείς

Αυτοάνοση ασθενείς, Οποιαδήποτε φλεγμονώδη νόσο, Πάσχει από υψηλή αρτηριακή πίεση, Ο καρκίνος του προστάτη, του παχέος εντέρου, των ωοθηκών, του μαστού και τον καρκίνο του δέρματος, Η οστεοπόρωση ή η αδυναμία πάσχουν από οστό, Από τους ανθρώπους που πάσχουν από κατάθλιψη (κήπος ή χειμερινή κατάθλιψη), Υπογονιμότητα και/ή των γυναικών με PCOS

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι η χαμηλή (λιγότερο 15ng/ml) βιταμίνη D σημασία στο σώμα σχεδόν όλους αυξάνει τον κίνδυνο του καρκίνου, καρδιακών παθήσεων και του καρδιαγγειακού συστήματος, υπέρταση, εγκεφαλικό επεισόδιο, το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και υπογονιμότητα.

Βιταμίνη D η βιταμίνη D και η υπογονιμότητα και το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, Το ρόλο του υπερβολικού ελλείμματος της βιταμίνης D στη γυναικεία υπογονιμότητα; Πραγματικά, υπάρχει ρόλο για την υγιή τα επίπεδα της βιταμίνης D και να συμβεί η ωορρηξία;Μελέτες γονιμότητας κεφάλι του στην κορυφή, όπως ήταν νέος παράγοντας σε αυτόν τον τομέα.

Η βιταμίνη D και η υπογονιμότητα και το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών

Όλο και περισσότερο των αποτελεσμάτων της έρευνας δείχνει ότι το λάθος ανεπάρκεια της βιταμίνης D έχει σχέση με το (απουσία ωορρηξίας) και, ως εκ τούτου, τη γονιμότητα. Πάνω από ένα εκπληκτικό πανεπιστημίου Yale της μελέτης, το ινστιτούτο, το Πανεπιστήμιο Yale γέννηση έδειξε ότι άτεκνος 93% σαφώς, αναμφισβήτητα σοβαρή ανεπάρκεια της βιταμίνης D.

Αυτές οι κυρίες είναι μερικά από τα πιο βαθμό την έλλειψη σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών (σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών), η κατάσταση δυστυχία των γυναικών. Η δεύτερη ομάδα, που είναι σχεδόν επίπεδο είναι η ανεπάρκεια βιταμίνης D έδειξε ότι δεν υπάρχει ωορρηξία της γυναίκας.Μελέτη ο επικεφαλής ερευνητής, Δρ.,

ή του Παύλου ότι “από τους συμμετέχοντες στην έρευνα δεν ωορρηξία ή πάσχουν από σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών οι γυναίκες μόνο δεν είναι απολύτως φυσιολογικό και αποδεκτό το επίπεδο της βιταμίνης D – η πιο υψηλή στο αίμα από 10 έως 15 ng/ml 25OHD (βιταμίνη D3) επίπεδο, που είναι ήδη κλινική ανεπάρκεια βιταμίνης D η ενδεικτική λυχνία”.Τα αποτελέσματα της έρευνας της αμερικανικής συνεδρίασης αναπαραγωγική ιατρική κοινωνία ανακοινώθηκε στο Σαν Φρανσίσκο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *